Stivuitoare ecofriendly

În cadrul grupului Kastamonu a fost demarat un amplu proiect de înlocuire a motostivuitoarelor Linde cu electrostivuitoare, avându-se în primul rând în vedere eliminarea poluării și a efectelor negative asupra mediului înconjurător precum și a consumului de combustibili - motorină. Preocuparea constantă a companiei Kastamonu față de mediu și impactul pe care activitatea sa îl are asupra acestuia a determinat încheierea unui contract de achiziționare a 136 electrostivuitoare pentru dotarea fabricilor din Gebze, Tatarstan și România.


Compania Linde este unul dintre producatori de top în materie de stivuitoare. Acestea sunt echipate cu tehnologie de ultimă generație și sunt recunoscute pentru confort, durabilitate, ergonomie, și un nivel redus de poluare.  
Electrostivuitoarele Linde sunt renumite pe piață datorită calităților remarcabile pe care le oferă din punct de vedere al siguranței.
Un aspect demn de menționat este faptul că electrostivuitoarele Linde se situează mult sub pragurile stabilite de Directiva Europeană referitoare la reducerea vibrațiilor asupra factorului uman, prin folosirea scaunelor cu suspensie pneumatică, menite să protejeze în mod eficient operatorul de oscilațiile și vibrațiile dăunătoare.


O noutate importantă este dotarea electrostivuitoarelor cu sistemul Blue Spot - sistem inovativ de avertizare vizuală pentru zona de deplasare, prin tehnologie tip LED, care proiectează un fascicul de lumină albastră pe podea, cu scopul de a oferi o mai mare siguranță în depozit și în zonele cu vizibilitate redusă, avertizând pietonii sau conducătorii altor utilaje.
 
În cadrul Kastamonu Romania au fost achizitionate un număr de 30 electrostivuitoare de capacități diferite: 9 electrostivuitoare cu capacitate de 3 tone, 5 electrostivuitoare cu capacitate de 5 tone și 16 electrostivuitoare cu capacitate de 8 tone.
 

Localizare si contact

Adresa:
Str. Ierbuș, nr. 37
Reghin, Jud. Mureș
cod 545300,
România

Contact Vânzări:
Tel:  +4 0372 593720
Fax: +4 0372 593811
Email: 

Distribuitori

Distribuitorii produselor fabricate la Kastamonu Romania

detalii

Materiale marketing si mostre

Utilizați acest modul pentru a comanda cataloage, mostrare, expozoare și mostre.

IN CURAND