Vice Presedintele Hayat Holding desemnat Managerul Anului in Tatarstan

Domnul Onur Güven, Vice Presedinte al grupului de firme Hayat Holding, a fost distins cu titlul de Manager al Anului în cadrul unei competiții organizate în Republica Tatarstan pentru a onora cele mai importante investiții realizate in 2014. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc în data de 25 decembrie, la Kazan – capitala Republicii Tatarstan – în prezența președintelui Rustam Minnikhanov, a consilierului de stat Mintimer Şaymiyev, a președintelul Consiliului de Stat Farid Muhametshin și a altor demnitari.

Kastamonu Entegre deține, in Zona Industriala Alabuga din Tatarstan, o fabrică de MDF cu o capacitate de 565 de mii de metri cubi pe an, investiția ridicându-se la 270 de milioane de dolari. In viitor se dorește dezvoltarea acestei unități prin instalarea unor linii de producție pentru PAL, OSB și fețe de usi.

În discursului susținut în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, președintele Minnikhanov a subliniat aportul investițiilor Kastamonu Entegre în dezvoltarea industriei lemnului dar și în crearea noilor oportunități de afaceri în economia Republicii Tatarstan.

În septembrie 2014, cu ocazia inaugurării liniei de producție de MDF din cadrul Zonei Industriale Alabuga, domnului Onur Güven i-a fost acordată și o Medalie de Onoare de catre președintele Minnikhanov.

Localizare si contact

Adresa:
Str. Ierbuș, nr. 37
Reghin, Jud. Mureș
cod 545300,
România

Contact Vânzări:
Tel:  +4 0372 593720
Fax: +4 0372 593811
Email: 

Distribuitori

Distribuitorii produselor fabricate la Kastamonu Romania

detalii

Materiale marketing si mostre

Utilizați acest modul pentru a comanda cataloage, mostrare, expozoare și mostre.

IN CURAND