Prezentare pe tema Sănătății și Securității Ocupaționale


In data de 9 aprilie 2015, la sediul companiei Kastamonu Romania SA, a avut loc o prezentare pe tema Sănătății și Securității Ocupationale. Prezentarea, realizată și susținută de către Paula Atanasof – Specialist în Sisteme de Management al Calității, este rezultatul observațiilor făcute în perioada 17-31 martie 2015, în mai multe zone de activitate.

Principalele subiectele atinse au fost : echipamentul individual de protecție, căile de acces pentru angajați, îmbunătățirea protecției sănătății și securității colaboratorilor și vizitatorilor în cadrul organizației, mentenanța grupurilor sanitare, a echipamentelor  igienico-sanitare, a dozatoarelor de apă plată purificată și a truselor medicale.

La final, au fost discutate o serie de propuneri și recomandări pentru îmbunatăţirea continuă a sistemului existent de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale – OHSAS 18001:2008, demonstrarea preocupării pentru sănătatea şi siguranţa personalului, creşterea siguranţei angajaților în raport cu managementul riscului, conştientizarea personalului cu privire la valoarea pe care organizaţia o acordă capitalului său uman.

Evenimentul s-a bucurat de prezența domnului Esat Özoğuz, directorul general al Kastamonu Romania, care și-a manifestat susținerea pentru toate demersurile intreprinse pentru siguranța și sănătatea personalului.


Localizare si contact

Adresa:
Str. Ierbuș, nr. 37
Reghin, Jud. Mureș
cod 545300,
România

Contact Vânzări:
Tel:  +4 0372 593720
Fax: +4 0372 593811
Email: 

Distribuitori

Distribuitorii produselor fabricate la Kastamonu Romania

detalii

Materiale marketing si mostre

Utilizați acest modul pentru a comanda cataloage, mostrare, expozoare și mostre.

IN CURAND