< Blaturile de lucru „Technotop”, o alegere inspirata pentru amenajarea spațiilor de locuit

Kastamonu România continuã planul de dezvoltare


Poveste de succes reconfirmată în 2014

După 16 ani de investiții continue, la final de 2014, Kastamonu România se poate lăuda cu o platformă industrială de prelucrare a lemnului modernă și complexă și cu o poziție recunoscută la nivel regional, în rândul producătorilor de PAL și la nivel mondial, în rândul producătorilor de fețe de uși din HDF texturat. 

Dacă în 2013 Kastamonu România a încheiat anul cu o cifră de afaceri de cca. 100 de milioane de euro, trendul actual confirmă estimarea inițială pentru 2014, respectiv o creştere de aproximativ 20% raportată la anul trecut. 

„În anul următor, ne propunem să susţinem direcția de dezvoltare a companiei, atât prin consolidarea poziției pe pieţele pe care activăm cât şi prin actualizarea permanentă a gamelor de produse existente. Astfel, pentru 2015, previzionăm o creștere a cifrei de afaceri cu peste 10% raportată la anul în curs”, a adăugat Radu Corăbian – Director de Vânzări Kastamonu România. 

Kastamonu România: „În 2015 mizăm pe blaturile Tehnotop” 

În cadrul BIFE SIM 2014, Kastamonu România a lansat blaturile de lucru Tehnotop. Produsul a fost bine primit de către vizitatorii standului, care au apreciat diversitatea decorurilor şi finisajelor disponibile precum şi caracteristicile de top ale produsului. 

Blaturile Tehnotop sunt fabricate pe noua linie de producţie instalată pe platforma de la Reghin, rezultatul unei investiții de cca. 8 milioane de euro finalizate în cursul acestui an. 

„Avem încredere în reuşita acestui nou produs care completează gama de produse existente, oferind colaboratorilor noștri un pachet atractiv alături de PAL melaminat, PAL brut şi plăci ultralucioase”, a completat Radu Corăbian. 

Blaturile Tehnotop sunt recomandate pentru amenajări care implică suprafețe cu proprietăți specifice de rezistență și durabilitate, atât în bucătărie cât și în alte zone și reprezintă soluția ideală din considerente estetice, dar și funcționale. 

Tot în cadrul târgului, au fost prezentate şi cele 15 noi decoruri de PAL melaminat incluse în colecţia Vision, decoruri dezvoltate în concordanţă cu noile tendinţe în materie de design şi amenajări. 

În continuare, Kastamonu România își propune să își consolideze poziția pe piață, să răspundă cu eficiență maximă nevoilor consumatorilor și să râmană un partener de bază pentru producătorii de mobilă și distribuitorii de materiale destinate industriei mobilei.


Localizare si contact

Adresa:
Str. Ierbuș, nr. 37
Reghin, Jud. Mureș
cod 545300,
România

Contact Vânzări:
Tel:  +4 0372 593720
Fax: +4 0372 593811
Email: 

Distribuitori

Distribuitorii produselor fabricate la Kastamonu Romania

detalii

Materiale marketing si mostre

Utilizați acest modul pentru a comanda cataloage, mostrare, expozoare și mostre.

IN CURAND