< Kastamonu România are o nouă fabrică de PAL la Reghin

Blaturile de lucru „Technotop”, o alegere inspirata pentru amenajarea spațiilor de locuit


„Parte a proiectului de lărgire continuă a portofoliului de produse, Kastamonu Romania a finalizat investiția programată pentru anul 2014, concretizată prin punerea în funcțiune a unei noi linii de fabricație pentru blaturi de lucru, care beneficiază de o tehnologie de ultimă generație”, a declarat Radu Corăbian, director de vânzari Kastamonu Romania.

„Noul produs este unul de top și corespunde celor mai exigente așteptări de ordin calitativ, fapt susținut atât prin procesul elaborat de fabricație, cât și prin natura elementelor componente: laminate cu rezistența mare la uzură și durabilitate, postforming cu profil întarit cu MDF, picurător din poliuretan topit pentru sigilarea îmbinarii, hârtie balans cu protecție la umiditate, marginea din spate acoperită cu cant PVC ”, a detaliat Radu Corăbian. 

Blaturile de lucru „Technotop” vor fi destinate atât pieței interne, cât și la export, și vor reprezenta un catalizator pentru dezvoltarea parteneriatelor existente, cât și pentru inițierea unor noi colaborari.

„Pe lânga raportul calitate preț atractiv, un alt atu important va fi reprezentat de promptitudinea livrarilor, realizată prin gestionarea eficientă a unui program de stocuri permanent adaptat cerințelor și nevoilor din piață”, a completat Radu Corăbian.

Blaturile de lucru “Technotop” reprezintă o alegere inspirată pentru amenajarea și decorarea spațiilor de locuit, atât din considerente estetice, cât și funcționale. Sunt recomandate pentru întrebuințări multiple, nu doar în bucătărie, ci și în alte zone care implică suprafețe cu proprietăți specifice de rezistență și durabilitate. Colecția de debut conține 70 de decoruri din categoriile Lemn, Uni și Fantezie și oferă o multitudine de opțiuni, decoruri clasice, dar și moderne, în ton cu tendințele actuale și care sunt puse în valoare prin utilizarea unui finisaj adecvat. Gama de structuri utilizată include 7 variante de finisaje: PS50 - Natural Mat, PS51 – Alutex, PS52 – Quartz, PS53 – Quarry, PS54 – Techno; PS55 – Rovere și PS80 – Glossy.

„Blaturile de lucru „Technotop” completează gama de produse existenta spre a oferi producatorilor de mobilier, dar și distribuitorilor de accesorii pentru industria mobilei un pachet atractiv, alaturi de PAL melaminat, PAL brut și Placi Ultralucioase GlossMax”, a încheiat Radu Corăbian.


Localizare si contact

Adresa:
Str. Ierbuș, nr. 37
Reghin, Jud. Mureș
cod 545300,
România

Contact Vânzări:
Tel:  +4 0372 593720
Fax: +4 0372 593811
Email: 

Distribuitori

Distribuitorii produselor fabricate la Kastamonu Romania

detalii

Materiale marketing si mostre

Utilizați acest modul pentru a comanda cataloage, mostrare, expozoare și mostre.

IN CURAND