< Esat Özoğuz: “Ne vom consolida poziţia pe pieţele de export tradiţionale”

Kastamonu România, uşa deschisă spre calitate şi diversitate


Uşa de la intrare este cartea de vizită a fiecărei locuinţe. Felul în care arată zona de acces în locuinţă este definitoriu pentru personalitatea proprietarilor, uşa fiind atât elementul care conferă siguranţă unui cămin, cât şi cel care creează prima impresie. Iar prima impresie nu este niciodată de neglijat. 

Ţinând cont de aceste aspecte, compania Kastamonu România pune la dispoziţia producătorilor de uși, feţe de uşi de o calitate superioară şi într-o largă varietate de modele şi structuri. Acestea sunt comercializate sub brandul propriu – Doorpan, al cărui succes la nivel internaţional se datorează atât materiei prime selectate cu grijă, cu proprietăţi superioare, cât şi faptului că sunt realizate de specialişti care utilizează linii tehnologice de înaltă performanţă.

Feţele de uşi Doorpan nu au imperfecțiuni asemeni celor ce pot fi întâlnite în lemnul masiv, dar oferă toate avantajele acestuia. Producătorii au la dispoziţie o varietate de 12 modele de feţe de uşi Doorpan (Anatolia, Aspendos, Assos, Perge, Simena, Patara, Efes, Hitit, Sumela, Olympos, Artemis, Side) şi 7 structuri (Stejar, Pin, Netedă, Mahon, Rift, Fantezie şi Modern).

În ceea ce priveşte varietatea formatelor disponibile, aceasta diferă de la model la model. Ca şi standard, se pot enumera: 672x2150 mm, 774x2150 mm, 850x2150 mm, 926x2150 mm, 1026x2150 mm şi, nu în ultimul rând, 1700x2200 mm.

În funcţie de cerinţele clienților, fețele de uşi se pot formatiza și la dimensiuni speciale. Ele se livrează grunduite, pregătite pentru vopsire, urmând a fi finisate de către producători în funcţie de preferinţele viitorului proprietar. Portofoliul Kastamonu România cuprinde, pe lângă plăcile de tip HDF pentru uşi celulare, şi foi de uşi, uşi cu toc, PAL brut şi PAL melaminat. Compania îşi desfăşoară activitatea două unităţi de producţie care au aprope 800 de angajaţi. Kastamonu România îşi propune să ofere atât clienţilor interni, cât şi celor de export, produse într-o gamă variată, la calitatea impusă de standardele şi normele internaţionale, la preţuri şi termene de livrare corecte, ferme şi adaptate cerinţelor individuale.


Localizare si contact

Adresa:
Str. Ierbuș, nr. 37
Reghin, Jud. Mureș
cod 545300,
România

Contact Vânzări:
Tel:  +4 0372 593720
Fax: +4 0372 593811
Email: 

Distribuitori

Distribuitorii produselor fabricate la Kastamonu Romania

detalii

Materiale marketing si mostre

Utilizați acest modul pentru a comanda cataloage, mostrare, expozoare și mostre.

IN CURAND