Fabrica de UȘI

Sub această titulatură generică , își desfașoară activitatea 2 unități de producție, una în care sunt fabricate panouri de tip HDF pentru uși celulare - fețe de uși grunduite, și o a doua în care se produc foi de uși.

Produsul de bază îl reprezintă însă fețele de uși care se comercializează sub brand-ul propriu grupului Kastamonu - DOORPAN. Este vorba despre o varietate de 16 modele (Anatolia, Aspendos, Assos, Perge, Simena, Patara, Efes, Hitit, Sumela, Olympos, Artemis, Side, Bergama, Myra, Smirna, Truva) si 6 structuri (Stejar, Pin, Mahon, Freze, Modern și Fantezie ). În ceea ce privește varietatea formatelor disponibile, acestea diferă de la model la model.

Foile de uși sunt produse complementare, dezvoltate din dorința de acoperi o nișă de piață neexploatată la acel moment. Este vorba despre foi de uși celulare presate pe o structură de lemn și având în interior fagure de hârtie. Capacitatea de presare actuală este de aproximativ 35000 bucăți pe an, această cantitate fiind distribuită în funcție de cererea pieței. În ceea ce privește diversitatea modelelor, foile de uși urmăresc îndeaproape gama de fețe de uși disponibilă.

Despre Kastamonu

Localizare si contact

Adresa:
Str. Ierbuș, nr. 37
Reghin, Jud. Mureș
cod 545300,
România

Contact general:
Tel1:  +4 0265 512 362
Tel2:  +4 0372 593 700
Fax: +4 0265 511 481
Email: 

Untitled Document

Distribuitori

Distribuitorii produselor fabricate la Kastamonu Romania

detalii