POLITICA

sistemului de management integrat calitate-mediu-sănătate și securitate ocupațională,

din cadrul S.C. Kastamonu România S.A. se referă la:  realizarea produselor și/sau furnizarea serviciilor de calitate superioară, pentru a satisface necesitățile clienților,  în condițiile respectării cerințelor legale, precum și cerințelor standardelor ISO 9001, ISO 14001 și ISO 45001.
Compania Kastamonu România este parte a grupului internațional Hayat și împarte aceleași valori precum:

Calitatea produselor

Dorința noastră este să devenim brandul global preferat de clienți, pentru aceasta ne axăm pe calitatea superioară a produselor obținute în fabrica noastră.

Ne focusăm pe nevoile și așteptările clienților, pentru creșterea satisfacției acestora și a partenerilor de afaceri, deoarece credem că fiecare client/partener merită cel mai bun produs/serviciu.

Faptul că produsele noastre ajung la tot mai mulți clienți în peste 40 de țări, din 5 continente, susțin cele menționate mai sus.

Mediul înconjurător

Acționăm responsabil, cu grijă pentru viitorul planetei noastre și a generațiilor următoare.

Susținem utilizarea eficientă a resurselor naturale, gestionarea deșeurilor, respectiv reducerea impactului activităților noastre asupra mediului prin investiții și conștientizarea angajaților, dar și a furnizorilor noștri cu privire la acest aspect.

Sănătate și securitate la locul de muncă

În calitate de companie globală susținem că cea mai mare avere a noastră sunt angajații noștrii, care provin din diferite culturi. Asigurăm oportunități egale de dezvoltare, sprijinim diversitatea culturală și ne angajăm să oferim un mediu de lucru sigur și sănătos tuturor angajaților noștrii.

Compania Kastamonu România are o abordare proactivă axată pe prevenirea situațiilor periculoase și a accidentelor profesionale, prin identificarea riscurilor și luarea de măsuri corective și preventive care sprijină sănătatea ocupațională. Pentru a proteja sănătatea și siguranța angajaților noștrii, acordăm o atenție deosebită standardelor internaționaționale și cerințelor legale.

Managementul companiei Kastamonu România se angajează:

  • să asigure comunicarea, înţelegerea, analizarea și aplicarea politicii referitoare lacalitate-mediu-sănătate și securitate ocupațională la toate nivelurile organizației;

  • să asigure resursele umane și materiale necesare;

  • să asigure funcţionarea și îmbunătăţirea continuă a sistemului de management integrat.

Participarea la implementarea şi menţinerea sistemului de management integrat calitate – mediu - sănătate și securitate ocupațională (SMI) este responsabilitatea fiecărui angajat din cadrul Companiei Kastamonu România.

 

Data:
10/09/2021

Director General:
Radu Romi Corăbian

 

Despre Kastamonu

Localizare si contact

Adresa:
Str. Ierbuș, nr. 37
Reghin, Jud. Mureș
cod 545300,
România

Contact general:
Tel1:  +4 0265 512 362
Tel2:  +4 0372 593 700
Fax: +4 0265 511 481
Email: 

Untitled Document

Distribuitori

Distribuitorii produselor fabricate la Kastamonu Romania

detalii